Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Φωνητική, ορθοφωνία, μελοδραματική, μονωδία

Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Με σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχει Δίπλωμα Μονωδίας και Πτυχίο Πιάνου από το Ωδείο Αθηνών με Άριστα παμψηφεί και στα δύο.

Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην διδασκαλία μοντέρνου τραγουδιού, μεγάλο μεράκι και αγάπη για την διδασκαλία και τους μαθητές, που σε συνδυασμό με τις κλασικές της σπουδές, τις πολύ καλές γνώσεις μουσικού αντικειμένου, τη βαθειά γνώση της τεχνικής, το πλούσιο και ποικίλο ρεπερτόριο ελληνικό και ξένο και τον μεγάλο αριθμό μαθητών που έχει καθοδηγήσει στα ωδεία που διδάσκει, της επιτρέπουν να σας προσφέρει μάθημα που θα φέρει αποτελέσματα. Απόφοιτοί της ήδη διδάσκουν ή ακολουθούν μουσική καριέρα.

Ως προς την ορθοφωνία η εμπειρία συνεργασίας με ηθοποιούς και ανθρώπους του λόγου, αλλά και η μουσική της σταδιοδρομία την βοήθησαν να κατανοήσει σε βάθος την ανθρώπινη ομιλία και την παραγωγή της, ώστε μέσα από διάφορες ασκήσεις βασισμένες στις μελέτες θεατρικών και μουσικών σπουδών, λειτουργία ανθρώπινου σώματος, αναπνοής και φωνητικού μας οργάνου, ποικίλες ασκήσεις ορθοφωνίας από πηγές εντός και εκτός Ελλάδας, θα επιτύχετε μαζί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Ως σολίστ έχει συνεργαστεί με σπουδαίους μουσικούς σε κλασικό και μοντέρνο ρεπερτόριο κι έχει πραγματοποιήσει αρκετές επιτυχημένες συναυλίες σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο Ελεύθερο Ωδείο διδάσκει από το 2001 κλασικό και μοντέρνο τραγούδι, ορθοφωνία και μελοδραματική σε μικρούς και μεγάλους μαθητές, κάθε επιπέδου και στυλ.

 

Copyright © 2024 Ελεύθερο Ωδείο