Μαθήματα Ντραμς

 

μαθήματα ντραμς

Είτε είστε αρχάριος είτε προχωρημένος στο Ελεύθερο Ωδείο θα βρείτε το ιδανικό περιβάλλον για να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να αναβαθμίσετε το επίπεδό σας στα ντραμς.

Το μάθημα ντραμς γίνεται σε φυσικά τύμπανα, όπου ο μαθητής διδάσκεται απ' την αρχή τη σωστή τεχνική, πράγμα που δε συμβαίνει με τα ηλεκτρονικά τύμπανα. Το μάθημα προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες του μαθητή, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την πρακτικότητα, παρέχοντάς του μια ιδιαίτερα ευχάριστη και συναρπαστική μαθησιακή εμπειρία.

Στους αρχάριους βασικοί στόχοι του μαθήματος είναι να τους βοηθήσει να κατανοήσουν πλήρως τα βασικά στοιχεία, να τους καθοδηγήσει να χτίσουν ισχυρά θεμέλια στο διάβασμα και στο παίξιμό τους και να τους εξάψει την περιέργεια να μάθουν περισσότερα.

Στο μεσαίο επίπεδο βασικός στόχος είναι ο εμπλουτισμός της τεχνικής, η ευελιξία και η φυσικότητα στο παίξιμο, η συμμετοχή σε γκρουπ κλπ. Παίζοντας μαζί με γνωστά κομμάτια και play alongs οι μαθητές εξελίσσουν τις δεξιότητές τους, εφαρμόζοντας τα όσα έχουν μάθει. Βασικό ζητούμενο να φθάσει ο μαθητής σε επίπεδο που να παίζει με άνεση οποιοδήποτε στυλ μουσικής.

Στα προχωρημένα επίπεδα κατεύθυνση του μαθήματος είναι η ανάπτυξη ανεξαρτησίας, ταχύτητας, η τελειοποίηση της τεχνικής γενικότερα, η αυθεντικότητα και πρωτοτυπία στο παίξιμο, τα γεμίσματα και περάσματα, τα διάφορα στυλ, η μουσικότητα, η δημιουργικότητα, η σύνθεση, το drum solo κλπ.

Ειδικά για τα παιδιά τα ντραμς είναι ιδανικό μουσικό όργανο, καθότι νιώθουν μια ενστικτώδη έλξη προς αυτό. Σε όλα τα παιδιά αρέσει να χτυπούν αντικείμενα και να παράγουν ήχο. Τα ευχαριστεί και τα διασκεδάζει. Έτσι, σε αντίθεση με άλλα όργανα όπου το παιδί πρέπει να εξασκηθεί μήνες για να παίξει ένα τραγούδι, τα ντραμς τους προσφέρουν την ικανοποίηση του άμεσου αποτελέσματος. Στα παιδιά εφαρμόζεται ειδικό πρόγραμμα, που έχει σκοπό να τους κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον, χτίζοντάς τους παράλληλα και τα απαιτούμενα «θεμέλια».

Τα μαθήματα ντραμς στο Ελεύθερο Ωδείο είναι διασκεδαστικά και ταυτόχρονα πολύ περιεκτικά. Θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πως είναι πολύ πιο ευχάριστο να παίζεις ντραμς όταν μπορείς και παίζεις σωστά, παρά όταν πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια και να αγωνίζεσαι για το κάθε τι! Όταν δείτε τα χέρια σας (ή τα χέρια του παιδιού σας) να παίζουν πράγματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, που ποτέ δεν είχατε φανταστεί πως μπορείτε να κάνετε, ο ενθουσιασμός σας θα εκτιναχθεί στα ύψη και θα καταλάβετε πως η απόφασή σας να ξεκινήσετε ήταν απόλυτα σωστή!

 

Κόστος:

ΜΑΘΗΜΑ 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 

ΗΛΙΚΙΕΣ 

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΜΗΝΙΑΙΑ 

Ντραμς Ατομικό

30 λεπτά / εβδομάδα

6 ετών - 65+

53 €

Ντραμς Ατομικό

40 λεπτά / εβδομάδα

6 ετών - 65+

70 €

Το ποσό της εγγραφής μπορείτε να το δείτε στο γενικό τιμοκατάλογο, καθότι διαφοροποιείται βάσει του μήνα εγγραφής.

 

Πριν την εγγραφή σας μπορείτε αν θέλετε να κάνετε ένα ατομικό μάθημα ντραμς, για να δείτε από μόνοι σας τις ιδανικές συνθήκες εκμάθησης που προσφέρει το Ωδείο.

 

 

Copyright © 2024 Ελεύθερο Ωδείο