Μαθήματα Ούτι

 

μαθήματα ούτι

Είτε είστε αρχάριος είτε προχωρημένος στο Ελεύθερο Ωδείο θα βρείτε το ιδανικό περιβάλλον για να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να αναβαθμίσετε το επίπεδό σας στο ούτι. Το μάθημα προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες του μαθητή, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την πρακτικότητα, παρέχοντάς του μια ιδιαίτερα ευχάριστη και συναρπαστική μαθησιακή εμπειρία.

Στο Ελεύθερο Ωδείο, θα διαπιστώσετε πως το ούτι είναι ένα όργανο το οποίο μπορεί να παίξει με ευκολία ένα μεγάλο φάσμα ειδών μουσικής. Παραδοσιακή και ανατολίτικη σίγουρα, αλλά και κάθε είδους μελωδία της δυτικής μουσικής. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τα ακούσματά σας, μπορείτε να επιλέξετε το είδος μουσικής το οποίο θέλετε να διδαχθείτε και να το ακολουθήσετε.

Στους αρχάριους βασικοί στόχοι του μαθήματος είναι να τους βοηθήσει να κατανοήσουν πλήρως τα βασικά στοιχεία. Επειδή «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», στο Ελεύθερο Ωδείο, ο μαθητής θα μάθει από την αρχή να τοποθετεί σωστά τα χέρια του στο όργανο και θα αποκτήσει τη σωστή αντίληψη της κινησιολογίας του παιξίματος. Έτσι  θα χτιστούν ισχυρά θεμέλια στο διάβασμα και στο παίξιμό του, τα οποία θα του επιτρέψουν να έχει ταχύτατη εξέλιξη ως ουτίστας και ως μουσικός γενικότερα.

Στο μεσαίο επίπεδο,  οι μαθητές εξελίσσουν τις δεξιότητές τους, εφαρμόζοντας τα όσα έχουν μάθει. Εδώ, η τεχνική εξελίσσεται περαιτέρω και παράλληλα χτίζεται η εκφραστικότητα και η πλαστικότητα στο παίξιμο.

Στα προχωρημένα επίπεδα, ο μαθητής είναι πλέον ένας ολοκληρωμένος μουσικός και το μάθημα εστιάζει, εκτός από τη δεδομένη τεχνική η οποία εξελίσσεται συνεχώς, σε υψηλού επιπέδου αισθητικές επιταγές και την ανάπτυξη του προσωπικού ύφους, το οποίο είναι ιδίωμα του επαγγελματία μουσικού. Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει και η δυνατότητα πτυχίου αναγνωρισμένου από το κράτος.

Τα μαθήματα ούτι στο Ελεύθερο Ωδείο είναι διασκεδαστικά και ταυτόχρονα πολύ περιεκτικά. Θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πως είναι πολύ πιο ευχάριστο να παίζεις ούτι όταν μπορείς και παίζεις σωστά, παρά όταν πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια και να αγωνίζεσαι για το κάθε τι! Όταν δείτε τα χέρια σας (ή τα χέρια του παιδιού σας) να παίζουν πράγματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, που ποτέ δεν είχατε φανταστεί πως μπορείτε να κάνετε, ο ενθουσιασμός σας θα εκτιναχθεί στα ύψη και θα καταλάβετε πως η απόφασή σας να ξεκινήσετε ήταν απόλυτα σωστή!

 

Κόστος:

ΜΑΘΗΜΑ 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 

ΗΛΙΚΙΕΣ 

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΜΗΝΙΑΙΑ 

Ούτι Ατομικό

30 λεπτά / εβδομάδα

6 ετών - 65+

56 €

Ούτι Ατομικό

40 λεπτά / εβδομάδα

6 ετών - 65+

73 €

Το ποσό της εγγραφής μπορείτε να το δείτε στο γενικό τιμοκατάλογο, καθότι διαφοροποιείται βάσει του μήνα εγγραφής.

 

Πριν την εγγραφή σας μπορείτε αν θέλετε να κάνετε ένα ατομικό μάθημα ούτι, για να δείτε από μόνοι σας τις ιδανικές συνθήκες εκμάθησης που προσφέρει το Ωδείο.

 

 

Copyright © 2024 Ελεύθερο Ωδείο