Δυο λόγια για μας

Το Ελεύθερο Ωδείο είναι αναγνωρισμένο από το κράτος και ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2000 με σκοπό να διδάξει στους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, την ουσία της μουσικής κι όχι την επιφάνεια, παρέχοντας μάλιστα μεγάλη ευελιξία ως προς την ύλη σπουδών.

Στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 200 τετραγωνικών μέτρων, πλήρως ανακαινισμένο, σε κεντρικότατο σημείο της Αθήνας.

Στελεχωμένο από μια επίλεκτη ομάδα 30 άριστων καθηγητών καλύπτει όλο το φάσμα της διδασκαλίας μουσικών οργάνων, τραγουδιού και θεωρητικών για κάθε ηλικία, επίπεδο και στυλ.

film_photos

  

Αποστολή μας

  • Να βοηθήσουμε τους μαθητές - μικρούς και μεγάλους - να φθάσουν εκεί που οι ίδιοι θέλουν στη μουσική, είτε ο στόχος τους είναι ερασιτεχνικός είτε επαγγελματικός, οδηγώντας τους μάλιστα μέσα από μία ιδιαίτερα συναρπαστική διαδρομή.
  • Να συμβάλλουμε στην αρμονική & ισορροπημένη διαμόρφωση του πνεύματος & της προσωπικότητας των παιδιών μέσα απ' την ενασχόλησή τους με τη μουσική.
  • Να προσφέρουμε στους ανθρώπους ποιοτική ψυχαγωγία μέσω της μουσικής.
  • Να στείλουμε στους ανθρώπους και κυρίως στη νέα γενιά θετικά μηνύματα, μέσω της παγκόσμιας γλώσσας της μουσικής, για μια καλύτερη ζωή και μια καλύτερη αυριανή κοινωνία.

 

Διευθυντής του ωδείου ο κ. Αλέξανδρος Φωτεινός

μαθήματα μουσικής

Η εμπειρία σας στο Ελεύθερο Ωδείο

Οι υπεύθυνοι της γραμματείας θα σας υποδεχθούν με χαμόγελο, θα σας ακούσουν με προσοχή, θα διαλέξουν τον καθηγητή ή την καθηγήτρια που σας ταιριάζει καλύτερα και θα σας κάνουν αμέσως να νιώσετε «σα στο σπίτι σας!»

Κάθε χρόνο οι μαθητές (όποιοι θέλουν φυσικά) λαμβάνουν μέρος σε συναυλίες σε κλειστά και ανοιχτά θέατρα και καλούν τους συγγενείς και φίλους τους να τους απολαύσουν. Ζουν έτσι τη μοναδική εμπειρία του να εμφανίζεσαι μπροστά σε κόσμο και να μοιράζεσαι μαζί τους αυτό που αγαπάς. Στο τέλος όλοι παίρνουν μαζί τους ένα αναμνηστικό δίπλωμα, ένα DVD δώρο με ολόκληρη τη συναυλία και βέβαια ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Απόφοιτοι του Ελεύθερου Ωδείου έχουν ήδη μπει στον επαγγελματικό στίβο συνεργαζόμενοι με δισκογραφικές εταιρείες, πραγματοποιώντας ζωντανές εμφανίσεις, διδάσκοντας μουσική στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση, συμμετέχοντας σε γνωστές ορχήστρες κλπ.

Ανεξάρτητα λοιπόν από την ηλικία σας, το ταλέντο, τα γούστα, τις ιδιαιτερότητές σας, στο Ελεύθερο Ωδείο θα βρείτε μουσική εκπαίδευση ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, σ' ένα χώρο εγκάρδιο, φιλόξενο, άρτια οργανωμένο και χτισμένο με ατελείωτο μεράκι! Και πάνω απ' όλα θα σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ στόχο στη μουσική, όποιος κι αν είναι αυτός.


 

Copyright © 2022 Ελεύθερο Ωδείο