Μαθήματα Παραδοσιακού Τραγουδιού

 

μαθήματα παραδοσιακού τραγουδιού

Είτε είστε αρχάριος είτε προχωρημένος στο Ελεύθερο Ωδείο θα βρείτε το ιδανικό περιβάλλον για να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να αναβαθμίσετε το επίπεδό σας στο παραδοσιακό τραγούδι.

Το μάθημα προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες του μαθητή, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την πρακτικότητα, παρέχοντάς του μια ιδιαίτερα ευχάριστη και συναρπαστική μαθησιακή εμπειρία.

Με την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών μας θα μυηθείτε στα μυστικά του παραδοσιακού τραγουδιού, θα απελευθερώσετε την πραγματική ποιότητα της φωνής σας και θα τη μεταμορφώσετε σε «όπλο» έκφρασης και συναισθήματος. Με ειδικές ασκήσεις τεχνικής θα τοποθετήσετε σωστά τη φωνή σας και θα μάθετε πώς να τη χειρίζεστε με ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο, μέσα από μια μουσική διαδρομή στα θεωρητικά συστήματα της παραδοσιακής μουσικής και στις τεχνικές που απαιτούνται για κάθε τοπική μουσική περιοχή. Θα εξαλείψετε τις ενδεχόμενες ατέλειες και ελαττώματα και θα αναδείξετε τα καλά στοιχεία που ήδη διαθέτετε, προσδίδοντας στη φωνή σας αυτοπεποίθηση, όγκο, ακρίβεια, διαύγεια, ξεχωριστές μουσικές φράσεις, γυρίσματα, ιδιαίτερο χρώμα, καθώς και γνώση των ποικιλόμορφων μουσικών διαστημάτων των ήχων του παραδοσιακού τραγουδιού! Και βέβαια θα χτίσετε και θα εμπλουτίσετε το ρεπερτόριό σας με τραγούδια από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, σε ένα μουσικό ταξίδι από τη Μ. Ασία, τη Θράκη και τη Μακεδονία μέχρι την Ήπειρο την Πελοπόννησο και τα ελληνικά νησιά, προσεγγίζοντας σωστά το ύφος της κάθε περιοχής.

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε επίπεδο, από τελείως αρχάριους μέχρι έμπειρους ή και επαγγελματίες τραγουδιστές. Η συμπυκνωμένη μας εμπειρία, οι γνώσεις και το μεράκι μας είναι το «όχημα» που θα σας οδηγήσει στους δικούς σας στόχους, όποιοι κι αν είναι αυτοί .

 

Κόστος:

ΜΑΘΗΜΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΗΛΙΚΙΕΣ

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΜΗΝΙΑΙΑ

Παραδοσιακού Τραγουδιού Ατομικό

30 λεπτά / εβδομάδα

8 ετών - 65+

56 €

Παραδοσιακού Τραγουδιού Ατομικό

40 λεπτά / εβδομάδα

8 ετών - 65+

73 €

Το ποσό της εγγραφής μπορείτε να το δείτε στο γενικό τιμοκατάλογο, καθότι διαφοροποιείται βάσει του μήνα εγγραφής.

 

Πριν την εγγραφή σας μπορείτε αν θέλετε να κάνετε ένα ατομικό μάθημα παραδοσιακού τραγουδιού, για να δείτε από μόνοι σας τις ιδανικές συνθήκες εκμάθησης που προσφέρει το Ωδείο.

 

 

Copyright © 2024 Ελεύθερο Ωδείο