Μαθήματα Μπαγλαμά

 

μαθήματα μπαγλαμά

Είτε είστε αρχάριος είτε προχωρημένος στο Ελεύθερο Ωδείο θα βρείτε το ιδανικό περιβάλλον για να μάθετε να παίζετε μπαγλαμά γρήγορα και σωστά.

  • Το μάθημα του μπαγλαμά περιλαμβάνει την ύλη που διδάσκεται στο 3χορδο μπουζούκι και στο τζουρά συν την εκμάθηση συνοδείας με ακόρντα.
  • Το μάθημα προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες του μαθητή, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την πρακτικότητα, παρέχοντάς του μια ιδιαίτερα ευχάριστη και συναρπαστική μαθησιακή εμπειρία.
  • Διδάσκεται τεχνική (δεξί και αριστερό χέρι), κλίμακες (λαϊκοί δρόμοι), θεωρία (διάβασμα πενταγράμμου, αρμονία κλπ), συγχορδίες, ρυθμοί, ταξίμι, τρανσπόρτο (αλλαγή κλίμακας), ρεπερτόριο επιλογής σας.
  • Διδάσκεται επίσης θεωρία της μουσικής, που βοηθάει το μαθητή σε μια σφαιρικότερη αντίληψη και κατανόηση όσων παίζει ή ακούει και τον προετοιμάζει παράλληλα για μια εκτενέστερη και σε βάθος σπουδή της μουσικής ή και ενδεχόμενη μετάβαση στο μπουζούκι ή και σε άλλα όργανα αν το θελήσει.
  • Εξέχουσα θέση στην εκμάθηση του μπαγλαμά έχει και η λειτουργία του μαθητή ως μέλος κομπανίας, μαζί με μπουζούκι, κιθάρα, φωνές κλπ.
  • Συμμετοχή σε μαθητικές συναυλίες (για όσους θέλουν βέβαια) τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο. Για τους προχωρημένους συχνά live σε μουσικές σκηνές.
  • Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει και η δυνατότητα πτυχίου αναγνωρισμένου από το κράτος.

 

Κόστος:

ΜΑΘΗΜΑ 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 

ΗΛΙΚΙΕΣ 

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΜΗΝΙΑΙΑ 

Μπαγλαμά Ατομικό

30 λεπτά / εβδομάδα

6 ετών - 65+

53 €

Μπαγλαμά Ατομικό

40 λεπτά / εβδομάδα

6 ετών - 65+

70 €

Το ποσό της εγγραφής μπορείτε να το δείτε στο γενικό τιμοκατάλογο, καθότι διαφοροποιείται βάσει του μήνα εγγραφής.

 

Πριν την εγγραφή σας μπορείτε αν θέλετε να κάνετε ένα ατομικό μάθημα μπαγλαμά για να δείτε από μόνοι σας τις ιδανικές συνθήκες εκμάθησης που προσφέρει το Ωδείο.

 

 

Copyright © 2024 Ελεύθερο Ωδείο