Μαθήματα Μπάσου

 

μαθήματα μπάσου

Το μπάσο από την πρώτη στιγμή που χρησιμοποιήθηκε στη μουσική, αποτελεί την ψυχή και την καρδιά κάθε ρυθμικού μοτίβου.

Είτε θέλετε να γίνετε επαγγελματίας μουσικός είτε θέλετε απλώς να μάθετε να παίζετε στο μπάσο κάποια κομμάτια για την προσωπική σας ευχαρίστηση, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος! Στο Ελεύθερο Ωδείο θα βρείτε μουσική εκπαίδευση υψηλοτάτου επιπέδου, αλλά και ταυτόχρονα εξαιρετικά ευέλικτη, που προσαρμόζεται θαυμάσια στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

  • Μέσα από τα προγράμματά μας θα διδαχθείτε τη σωστή τεχνική στο παίξιμό σας, χτίζοντας παράλληλα δεξιότητες ως μέλη συγκροτημάτων και σολίστες και λαμβάνοντας αμέριστη ενθάρρυνση να εξερευνήσετε το προσωπικό σας στυλ.
  • Κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο Ελεύθερο Ωδείο θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε μαζί με άλλους σπουδαστές, με αντίστοιχους στόχους και ενδιαφέροντα με σας. Και βέβαια θα σας δείξουμε όχι μόνο πως θα βγάζετε τον καλύτερό σας εαυτό ως μουσικοί, αλλά και πώς να αυτοαξιολογείτε την απόδοσή σας και να την εξελίσσετε, έτσι ώστε να συνεχίσετε να αναπτύσσεστε, ακόμη και χρόνια μετά την αποφοίτησή σας.
  • Για όσους ενδιαφέρονται για τίτλους σπουδών, ακολουθείται πρόγραμμα αντίστοιχο με τα μεγαλύτερα μουσικά εκπαιδευτήρια του εξωτερικού και με την ολοκλήρωσή του χορηγείται ο σχετικός τίτλος.
  • Συμμετοχή σε μαθητικές συναυλίες (για όσους θέλουν βέβαια) τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο. Για τους προχωρημένους συχνά live σε μουσικές σκηνές.

 

Κόστος:

ΜΑΘΗΜΑ 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 

ΗΛΙΚΙΕΣ 

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΜΗΝΙΑΙΑ 

Μπάσου Ατομικό

30 λεπτά / εβδομάδα

10 ετών - 65+

53 €

Μπάσου Ατομικό

40 λεπτά / εβδομάδα

10 ετών - 65+

70 €

Το ποσό της εγγραφής μπορείτε να το δείτε στο γενικό τιμοκατάλογο, καθότι διαφοροποιείται βάσει του μήνα εγγραφής.

 

Πριν την εγγραφή σας μπορείτε αν θέλετε να κάνετε ένα ατομικό μάθημα μπάσου, για να δείτε από μόνοι σας τις ιδανικές συνθήκες εκμάθησης που προσφέρει το Ωδείο.

 

 

Copyright © 2024 Ελεύθερο Ωδείο