Μαθήματα Ακουστικής Κιθάρας

 

μαθήματα κιθάρας

Το Ελεύθερο Ωδείο προσφέρει μια εξαιρετικά επαγγελματική και ταυτόχρονα φιλική προσέγγιση στη διδασκαλία της ακουστικής κιθάρας για μαθητές κάθε ηλικίας, επιπέδου και «ταλέντου». Από παιδιά μέχρι συνταξιούχους κι από τελείως αρχάριους μέχρι πολύ προχωρημένους.

Και βέβαια το μάθημα της ακουστικής κιθάρας προσφέρεται ιδιαίτερα για ενήλικες που θέλουν να μάθουν να παίζουν αποκλειστικά τραγούδια, καθώς και για παιδιά που δε τους αρέσει η κλασική κιθάρα.

  • Οι τεχνικές που διδάσκονται στην ακουστική κιθάρα βρίσκουν εφαρμογή σε όλα τα είδη μουσικής: Συγχορδίες & εναλλαγή τους, ρυθμοί, κλίμακες & θέσεις τους, αυτοσχεδιασμός κλπ
  • Απ’ το πρώτο κιόλας μάθημα δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή τεχνική, ώστε να διασφαλίσουμε το φυσικό και αβίαστο παίξιμο και να αποφύγουμε κακές συνήθειες, που θα είναι δύσκολο να τις διορθώσουμε αργότερα.
  • Στο μάθημα περιλαμβάνονται όλες οι τεχνικές της ακουστικής κιθάρας με πένα και δάχτυλα.
  • Όπου απαιτείται γίνεται διόρθωση λαθών και εσφαλμένων τεχνικών.
  • Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη μουσικότητα, που ομορφαίνει και πλουτίζει την τεχνική, προσθέτοντάς της νόημα.
  • Διδάσκεται παράλληλα και η απαραίτητη θεωρία, που βοηθάει το μαθητή σε μια σφαιρικότερη αντίληψη και κατανόηση όσων παίζει ή ακούει και τον προετοιμάζει για μια εκτενέστερη και σε βάθος σπουδή της ακουστικής κιθάρας αν το θελήσει, καθώς και για σύνθεση ή ενορχήστρωση.
  • Συμμετοχή σε μαθητικές συναυλίες (για όσους θέλουν βέβαια) τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο.

 

Κόστος:

ΜΑΘΗΜΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΗΛΙΚΙΕΣ

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΜΗΝΙΑΙΑ

Ακουστικής Κιθάρας Ατομικό

30 λεπτά / εβδομάδα

10 ετών - 65+

53 €

Ακουστικής Κιθάρας Ατομικό

40 λεπτά / εβδομάδα

10 ετών - 65+

70 €

Το ποσό της εγγραφής μπορείτε να το δείτε στο γενικό τιμοκατάλογο, καθότι διαφοροποιείται βάσει του μήνα εγγραφής.

 

Πριν την εγγραφή σας μπορείτε αν θέλετε να κάνετε ένα ατομικό μάθημα ακουστικής κιθάρας, για να δείτε από μόνοι σας τις ιδανικές συνθήκες εκμάθησης που προσφέρει το Ωδείο.

 

 

Copyright © 2023 Ελεύθερο Ωδείο