Προπαιδεία στο πιάνο

για παιδιά 4-6 ετών

 

μαθήματα προπαιδείας στο πιάνο

Είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσει ένα μικρό παιδί να μαθαίνει πιάνο. Η μουσικοπαιδαγωγός εισάγει τα παιδιά στον κόσμο του πιάνου με τον πιο φυσικό και ομαλό τρόπο. Τους το παρουσιάζει σαν παιγνίδι (όπως και πραγματικά είναι) και τους μαθαίνει πώς να το απολαμβάνουν και να περνούν όμορφα μαζί του. Παράλληλα τους μαθαίνει τον βασικό κώδικα επικοινωνίας μεταξύ μαθητή και δασκάλου (πεντάγραμμο, νότες, χρονικές διάρκειες κλπ) και τους δείχνει και μερικές εύκολες μελωδίες που μπορούν να τις παίξουν σχεδόν αμέσως.

Στο μάθημα της μουσικής προπαιδείας στο πιάνο περιλαμβάνονται:

  • Αυτοσχεδιασμός
  • Παιχνίδια με τα πλήκτρα
  • Μουσική από χρώματα
  • Ήχοι σαν μυρωδικά
  • Ασκήσεις για την ακοή
  • Γράφω & συνθέτω

 

Το μάθημα είναι είτε ομαδικό είτε ατομικό. Πάντα όμως έχει ως γνώμονα να μεταφέρει στο παιδί γνώσεις, χωρίς να το κουράζει ή να το πιέζει, διατηρώντας συνεχώς αμείωτο το ενδιαφέρον του και φουντώνοντας όλο και περισσότερο τη φλόγα του να μάθει, μέσα από εποικοδομητικά ερεθίσματα, βιωματική εμπειρία και άφθονο παιγνίδι!

 

Κόστος:

ΜΑΘΗΜΑ 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 

ΗΛΙΚΙΕΣ 

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΜΗΝΙΑΙΑ 

Προπαιδείας στο Πιάνο Ατομικό

30 λεπτά/εβδομάδα

4 - 6 ετών 

53 €

Το ποσό της εγγραφής μπορείτε να το δείτε στο γενικό τιμοκατάλογο, καθότι διαφοροποιείται βάσει του μήνα εγγραφής.

Το μάθημα πιάνου για μεγαλύτερα παιδιά μπορείτε να το δείτε εδώ.

 

Πριν από την εγγραφή το παιδί μπορεί να κάνει ένα ατομικό μάθημα προπαιδείας στο πιάνο, ώστε να δείτε από μόνοι σας τις ιδανικές συνθήκες εκμάθησης που προσφέρει το Ωδείο.

 

 

Copyright © 2024 Ελεύθερο Ωδείο