Μαθήματα Κρητικού Λαούτου

 

μαθήματα Κρητικού λαούτου

Το Ελεύθερο Ωδείο προσφέρει μια εξαιρετικά επαγγελματική και ταυτόχρονα φιλική προσέγγιση στη διδασκαλία του Κρητικού Λαούτου για μαθητές κάθε ηλικίας, επιπέδου και «ταλέντου». Από παιδιά μέχρι συνταξιούχους κι από τελείως αρχάριους μέχρι πολύ προχωρημένους.

  • Οι τεχνικές που διδάσκονται στο Κρητικό Λαούτο βρίσκουν εφαρμογή σε όλα τα είδη της παραδοσιακής μας μουσικής: Συγχορδίες & εναλλαγή τους, ρυθμοί, κλίμακες & θέσεις τους, αυτοσχεδιασμός κλπ
  • Απ’ το πρώτο κιόλας μάθημα δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή τεχνική, ώστε να διασφαλίσουμε το φυσικό και αβίαστο παίξιμο και να αποφύγουμε κακές συνήθειες, που θα είναι δύσκολο να τις διορθώσουμε αργότερα.
  • Στο μάθημα περιλαμβάνονται όλες οι τεχνικές του Κρητικού Λαούτου και όλες οι «σχολές» παιξίματος (φτερό μονό ή διπλό, πένα, power chords κλπ).
  • Όπου απαιτείται γίνεται διόρθωση λαθών και εσφαλμένων τεχνικών.
  • Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη μουσικότητα, που ομορφαίνει και πλουτίζει την τεχνική, προσθέτοντάς της νόημα.
  • Διδάσκεται παράλληλα και η απαραίτητη θεωρία, που βοηθάει το μαθητή σε μια σφαιρικότερη αντίληψη και κατανόηση όσων παίζει ή ακούει και τον προετοιμάζει για μια εκτενέστερη και σε βάθος σπουδή του Κρητικού Λαούτου ή οποιουδήποτε άλλου οργάνου αν το θελήσει, καθώς και για σύνθεση ή ενορχήστρωση.
  • Συμμετοχή σε μαθητικές συναυλίες (για όσους θέλουν βέβαια) τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο.
  • Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει και η δυνατότητα πτυχίου αναγνωρισμένου από το κράτος.

 

Κόστος:

ΜΑΘΗΜΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΗΛΙΚΙΕΣ

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΜΗΝΙΑΙΑ

Κρητικού Λαούτου Ατομικό

30 λεπτά / εβδομάδα

8 ετών - 65+

56 €

Κρητικού Λαούτου Ατομικό

40 λεπτά / εβδομάδα

8 ετών - 65+

73 €

Το ποσό της εγγραφής μπορείτε να το δείτε στο γενικό τιμοκατάλογο, καθότι διαφοροποιείται βάσει του μήνα εγγραφής.

 

Πριν την εγγραφή σας μπορείτε αν θέλετε να κάνετε ένα ατομικό μάθημα Κρητικού λαούτου, για να δείτε από μόνοι σας τις ιδανικές συνθήκες εκμάθησης που προσφέρει το Ωδείο.

 

 

Copyright © 2024 Ελεύθερο Ωδείο