Μιχάλης Θεολογίτης

Φλάουτο, φλογέρα, οκαρίνα, μουσική δωματίου

Μιχάλης Θεολογίτης

Γεννήθηκε το 1983 στον Χολαργό. Ξεκίνησε το φλάουτο σε ηλικία 7 χρονών στο Κλασσικό Ωδείο Χολαργού όπου και πήρε το δίπλωμά του με δάσκαλο τον Πέπο Σάλεμ και βαθμό άριστα παμψηφεί. Παράλληλα αποφοίτησε και από την ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ στο τμήμα των εκπαιδευτικών ηλεκτρονικών.

Έχει συμμετάσχει σε masterclass φλάουτου με καθηγητές τους Philip Pierlot, Ferenc Liszt και Lorant Kovacs. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο αναγεννησιακής και barock μουσικής με τον Νίκο Παναγιωτίδη. Είναι μαθητής Γκάιντας με τον Γιώργο Μακρή και Μπεντίρ με τον Σόλη Μπαρκή. Και έχει παρακολουθήσει σεμινάριο για τους ρυθμούς της Βόρειας Αφρικής με τον Γιάννη Ευσταθίου.

Έχει πλήθος από συνεργασίες και συναυλίες. Ενδεικτικά: Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Μουσείο της Ακρόπολης, Δημοτικό Θέατρο Χαλανδρίου, Πνευματικό κέντρο Χολαργού, Half Note, φεστιβάλ «Στον αστερισμό της Αμοργού», Στέγη Πνευματικής Εστίας Σπάρτης κ.ά. Επίσης έχει συμμετοχή σε δισκογραφίες: Ειρήνη Τζούμα: Σίντο-Περιπέτειες στην Μουσικοχώρα (2011), Δημήτρης Ζήκος: Πηνελόπη (2015), Γιώργος Λάσκαρις: Ανεμώνη (2016). Συμμετοχή στην μουσική της θεατρικής παράστασης «Φον Δημητράκης» του Δημήτρη Ψαθά στο Θέατρο Μουσούρη. Επίσης συνεργάζεται με την χορωδία Νέας Μάκρης.

Ως καθηγητής μουσικής δραστηριοποιείται από το 2003 σε μουσικά σχολεία και εκπαιδευτήρια.

Στο Ελεύθερο Ωδείο διδάσκει φλάουτο, φλογέρα, οκαρίνα και μουσική δωματίου από το 2008.

 

Copyright © 2022 Ελεύθερο Ωδείο