Μουσική για βρέφη

(Βρεφονηπιακή μουσική αγωγή)

 

μαθήματα βρεφονηπιακή μουσική αγωγή

  • Για ηλικίες 2 έως 3 ετών
  • Ενεργή συμμετοχή και του γονέα στο μάθημα
  • Σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής & ασφάλειας
  • Ζεστός χώρος, θετική ενέργεια, ατελείωτο μεράκι

 

Έχετε παρατηρήσει πως αντιδρούν τα μικρά παιδιά όταν ακούνε μουσική; Είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Η μουσική επιδρά πολύ έντονα πάνω τους! Ο κάθε ήχος επιδρά πάνω τους. Τα μαγνητίζει, τα απορροφά, τα ηρεμεί, τα ενθουσιάζει!

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι η ακοή είναι η πρώτη αίσθηση που αναπτύσσεται στον άνθρωπο και μάλιστα πριν ακόμη γεννηθεί. Είναι φυσικό και ενστικτώδες τα βρέφη να ανταποκρίνονται στους ήχους της μουσικής. Στα μωρά τους αρέσει να χτυπάνε αντικείμενα και να κάνουν φασαρία. Ο κάθε ήχος που ακούγεται τους τραβάει την προσοχή, πολλά από τα παιγνίδια των μωρών παράγουν ήχο, κουδουνίστρες κλπ, η μουσική είναι μέσα στη ζωή τους.

Έτσι τα βρέφη και τα νήπια που θα γνωρίσουν και θα αγαπήσουν από νωρίς τη μουσική, έχουν προβάδισμα έναντι των συνομηλίκων τους σε πνευματική και συναισθηματική ανάπτυξη και ισορροπία! Και βέβαια μεγαλώνοντας θα έχουν ένα πανέμορφο χόμπι, αλλά κι ένα σπουδαίο εφόδιο για μια ισορροπημένη και γεμάτη ικανοποίηση ζωή.

Διδάσκουν άριστες, εξειδικευμένες μουσικοπαιδαγωγοί, με μεγάλη αγάπη για το αντικείμενό τους και ιδιαίτερη εμπειρία στη διδασκαλία βρεφών & νηπίων.

Στόχος του μαθήματος να πλουτίσουμε τον ψυχικό κόσμο των παιδιών μέσω της μουσικής και να συμβάλλουμε καθοριστικά στην ολοκληρωμένη τους πνευματική και ψυχοσωματική ανάπτυξη, οδηγώντας τα μέσα από μία ιδιαίτερα συναρπαστική διαδρομή!

 

Κόστος:

ΜΑΘΗΜΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΗΛΙΚΙΕΣ

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΜΗΝΙΑΙΑ

Μουσική για βρέφη (ομαδικό)

40 λεπτά / εβδομάδα

2 - 3 ετών

25 €

Το ποσό της εγγραφής μπορείτε να το δείτε στο γενικό τιμοκατάλογο, καθότι διαφοροποιείται βάσει του μήνα εγγραφής.

Στα προγράμματα της βρεφονηπιακής μουσικής αγωγής ο μέγιστος αριθμός παιδιών είναι 10.

 

Κάντε στα παιδιά σας αυτό το δώρο!

 

 

Διαβάστε σχετικό δημοσίευμα μεγάλης εφημερίδας

Δείτε εδώ τα προγράμματα για ηλικίες 3-6 ετών

μαθητές μουσικοκινητικής αγωγής & βρεφικών τμημάτων

 

Copyright © 2022 Ελεύθερο Ωδείο