Λέανδρος Τούμπας

Κιθάρα ακουστική και ηλεκτρική

Λέανδρος Τούμπας

Έχει διδάξει για 10 χρόνια παιδιά και ενήλικες σε ωδεία της Ελλάδας καθώς και του Λονδίνου σε βασικό και προχωρημένο επίπεδο σε μεγάλο φάσμα ειδών μουσικής.

Η ενασχόληση του με την κιθάρα ξεκίνησε πάνω από 20 χρόνια πριν και παίζει επαγγελματικά από το 2006. Έχει συμμετάσχει σε πολλές rock μπάντες και έχει ηχογραφήσει διασκευές αλλά και δικά του τραγούδια με επιρροές κυρίως από rock, metal και blues. Παράλληλα παίζει live ελληνική παραδοσιακή, λαϊκή και ποπ μουσική για περισσότερα από 10 χρόνια.

Το 2016 πήρε το πτυχίο μουσικής τεχνολογίας και ακουστικής από το Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης, το 2019 Bachelor of Music από το Institute of Contemporary Music Performance στο Λονδίνο και το 2020 Masters of Music από το SOAS University of London στην Ανατολίτικη μουσική.

Ως καθηγητής συνδυάζει τη θεωρία και την τεχνική της κιθάρας με τη χρήση της τεχνολογίας, προσφέροντας βαθύτερη κατανόηση του οργάνου και της μουσικής γενικότερα. Είναι πολύ αφοσιωμένος στη δουλειά του και θέλει πάντα να παρέχει κίνητρα στους μαθητές του να ανακαλύψουν όλες τις πτυχές της κιθάρας και να θέλουν να βελτιώνονται συνεχώς.

Στο Ελεύθερο Ωδείο διδάσκει ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα. Καλύπτει επίσης και όλο το φάσμα της λαϊκής, παραδοσιακής και ρεμπέτικης κιθάρας.

Copyright © 2022 Ελεύθερο Ωδείο